Web Analytics Made Easy - Statcounter

خودروسازی سایپا خط تولید کوییک R را به مدت ۱۰ سال به شرکت پارس خودرو منتقل کرد.

به گزارش پول نیوز، سایپا به‌عنوان سهامدار پارس خودرو با پر کردن ظرفیت خالی این خودروساز، خواهان کاهش اثرات تحریمی بر این شرکت است. بعد از بازگشت تحریم‌ها از مرداد ۹۷ و خروج تدریجی شرکای تجاری خودروسازان، خطوط تولید بسیاری از خودروهای مونتاژی متوقف یا محدود ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این در شرایطی است که پیش از این اتفاق تمرکز سومین خودروساز کشور روی مونتاژ محصولات دو برند رنو و برلیانس قرار داشت.
پارس خودرو از محصولات برند رنو تولید L۹۰ (تندر ۹۰)، ساندرو و ساندرو استپ‌‌وی را در دستور کار داشت. این خودروساز در سال ۹۲ فیس لیفتی با تغییرات جزئی از تندر ۹۰ را با نام «پارس تندر» به خطوط تولید خود اضافه کرد. پیش از آغاز تحریم‌های صنعت خودرو در سال‌های ۹۱ و ۹۲ پارس خودرویی‌ها مونتاژ برخی از محصولات برند نیسان ژاپن را نیز در دستور کار داشتند ولی این خودروساز ژاپنی با آغاز تحریم‌های صنعت خودرو در آن سال‌ها همکاری خود را با پارس خودرو قطع کرد. با توجه به آغاز تحریم‌های صنعت خودرو در دور اول و خروج شرکای اروپایی و آسیایی از بازار خودروی کشور خودروسازان چینی از این فرصت استفاده کرده و به نوعی جای پای خود را در صنعت خودروی کشور محکم کردند. سهم پارس خودرو از حضور چینی‌ها در بازار خودروی کشور همکاری با برند برلیانس بود. پارس خودرو سه محصول برلیانس به نام‌های برلیانس H۳۳۰، برلیانس H۳۲۰ و برلیانس کراس را با همکاری این شریک چینی در خطوط تولید خود مونتاژ می‌کرد.
البته در کنار همکاری با شرکای فرانسوی و چینی این خودروساز به‌صورت حق‌العمل‌کاری برای بزرگ‌ترین سهامدار خود یعنی سایپا پراید تولید می‌کرد.
با قطع همکاری شرکای خارجی پارس خودرو و همچنین توقف تولید پراید عملا خطوط تولید پارس خودرو با محدودیت‌هایی همراه شده است. حال سایپا نسخه جدیدی برای شرکت زیرمجموعه خود پیچیده است.
به‌طوری‌که براساس اطلاعیه‌ای که سایپا در سایت کدال سازمان بورس منتشر کرده این خودروساز با انتقال خط تولید کوییک R به پارس خودرو موافقت کرده است.
البته در اطلاعیه سایپا آمده است علاوه بر کوییک R سایر محصولات خانواده R سایپا نیز از این به بعد در پارس خودرو تولید و تحت نام این برند به فروش می‌رسند.
همچنین خودروسازی سایپا این اطمینان خاطر را به سهامداران خود داده است که انتقال خط تولید خانواده R به پارس خودرو خللی در وضعیت تولید و فروش این خودروساز ایجاد نخواهد کرد، زیرا در حال حاضر تمام خطوط تولید سایپا مشغول تولید محصولات خانواده X۱۰۰، X۲۰۰ و کوییک است. پیش‌تر با توجه به خروج پراید از خطوط تولید سایپا و نقشی که این خانواده در سبد محصولاتی سایپا به لحاظ تیراژ بر عهده داشت؛ این نگرانی در میان سهامداران به‌وجود آمده بود که با واگذاری محصول کوییک R به پارس خودرو ظرفیت‌های تولیدی در سایپا خالی بماند اما با توجه به اطلاعیه سایپا در این خصوص و برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته این اتفاق نخواهد افتاد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: خودروساز سایپا پارس خودرو بازار مونتاژ صنعت خودرو پارس خودرو خطوط تولید تحریم ها کوییک R

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۲۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غافلگیری سایپا برای متقاضیان این خودرو

خودروسازی سایپا واگذاری ساینا S دوگانه سوز را آغاز می‌کند.

به گزارش اقتصادنیوز، ساینا S دوگانه سوز به متقاضیانی که موعد تحویل خودروی آن‌ها زمستان ۱۴۰۲ بوده، تحویل داده می‌شود.

خودروسازی سایپا اعلام کرد این متقاضیان می‌توانند ۱۵ روزه تکمیل وجه کرده و خودروی مورد نظر خود را از نارنجی‌های جاده مخصوص دریافت کنند.

آن طور که خودروساز ساکن کیلومتر ۱۵ جاده مخصوص اعلام کرده قیمت ساینا S دوگانه سوز برای این مشتریان حدود ۲۸۷ میلیون تومان خواهد بود؛ بنابراین شاهد هستیم که خودروسازی سایپا ساینا S دو گانه سوز را با قیمت قبل تحویل می‌دهد.

با توجه به واگذاری ساینا S دوگانه سوز به قیمت یاد شده شاهد هستیم که شرکت‌های خودروساز همچنان برخی از محصولات خود را با قیمت زیر ۳۰۰ میلیون تومانی فاکتور می‌کنند.

البته مدیران سایپا به ثبت نام کنندگان برای ساینا S دوگانه سوز پیشنهاد داده اند که می‌توانند به جای این محصول دو گانه سوز کوییک S با استاندارد‌های ۸۵ گانه یا ساینا S با استاندارد‌های ۸۵ گانه را تحویل بگیرند.

نارنجی‌های جاده مخصوص حاضرند کوییک S با استاندارد ۸۵ گانه را با قیمتی حدود ۲۹۹ میلیون تومان و ساینا S با استاندارد ۸۵ گانه نیز با قیمتی حوالی ۳۴۰ میلیون تومان فاکتور کنند.

البته متقاضیان می‌توانند این طرح پیشنهادی سایپا را بپذیرند یا همان ساینا S دو گانه سوز را دریافت کنند.

خودروسازی سایپا در حالی ساینا S دوگانه سوز را بدون افزایش قیمت به متقاضیان قبلی این خودرو واگذار می‌کند که شاهد بودیم ایران خودرویی‌ها تنها زمانی حاضر شدند به تعهدات خود درباره پژو پارس عمل کنند که قیمت کارخانه‌ای خودرو را افزایش دادند؛ بنابراین می‌توان گفت سایپایی‌ها به ایران خودرو درباره عمل به تعهدات معوق درس دادند.

دیگر خبرها

  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کف قیمت خودرو در بازار
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا
  • غافلگیری سایپا برای متقاضیان این خودرو
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+ قیمت
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟
  • «طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش» جایگزین ۱۷ طرح پتروشیمی شدند
  • خودرو‌های سایپا، چشم «کره شمالی» را گرفت
  • در نمایشگاه امسال خودروی پکن خبری از خودروهای بنزینی نیست
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین